Tagdíj

Tagtoborzó nyereményjáték!


2017. augusztus 1.-jétől visszavonásig, tagtoborzó nyereményjátékot indítunk. A résztvevők között kisorsolunk egy a hévízi apartmanunkban eltölthető hétvégét. A részvételnek két nagyon egyszerű módja van:
1. Amennyiben még nem vagy tagja egyesületünknek, kitöltöd a belépési nyilatkozatot, és ezt egy igazolványképpel együtt beadod irodánkba, továbbá befizeted az 1500 Ft-os éves tagdíjat, és egyszeri díjként 200 Ft-ot az igazolványért.
2. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy hozz magaddal még 3 embert, akik a fent leírt módon szintén belépnek egyesületünkbe. Ha ez megtörtént, máris jogosult vagy a játékban való részvételre!
Hűséges tagjaink is részt vehetnek játékunkban, csak két feltételnek kell megfelelniük:
1. Ne legyen tagdíj hátralékuk!
2. Hozzanak magukkal 4 új belépő tagot egyesületünkbe, Új tag nem csak mozgássérült lehet, hanem úgynevezett “pártoló” tag is, tehát bárki, aki szeretne tagja lenni az egyesületnek bátran jöhet! Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: zalameosz@gmail.com
Személyesen munkaidőben az irodánkban Zalaegerszeg, Széchenyi tér 5.

Tagdíj éves mértéke:  1.500 Ft/fő/év
Tagsági könyv ára: (új belépő, könyvcsere esetén fizetendő!) 200 Ft

FONTOS!!! Felhívjuk Tisztelt tagjaink figyelmét, hogy fordítsanak fokozott figyelmet a tárgyévi tagsági díj befizetésére, mivel az Egyesület vezetőségének határozata értelmében, a jövőben csak azok a tagok élhetnek az Egyesület nyújtotta kedvezményekkel, továbbá azok vehetnek részt az Egyesület által szervezett programokon, akik az adott évre érvényesített tagsági könyvvel rendelkeznek és az éves tagdíjat befizették.

Akik átutalással kívánják megfizetni az éves tagdíjat, azok megtehetik azt az Egyesület, OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11749008-20029353 sz. számlájára.

A formanyomtatvány itt található: Belépési nyilatkozat       Egyesület tagnyilvántartó lapja