Lenti

  • Csoportvezető: Molnár Sándorné
  • Cím: 8960 Lenti, Hársfa u. 11.
  • Telefon: 30/270-5682     

Csoportgyűléseket minden 3. hónapban tartunk, melynek időpontját az előző csoportgyűlésen beszéljük meg. Általában a hónap 2. vagy 3. hetében kerül sor a gyűlések megtartására a Városi Művelődési Központ Lenti intézményben (8960 Lenti, Templom tér 5.). Vezetőségi üléseinket minden csoportgyűlést megelőzően tartjuk. Ide év első csoportgyűlése március 7-én lesz, melynek keretében megbeszéljük a 2017. évben végzett munkát, és a 2018. évi programterveket. Ugyanebben az időpontban a Nőnapi rendezvényünket is megtartjuk.
2018. évben szeretnénk a társcsoportokkal közös összejövetelt tartani étkezéssel, zenés délutánnal. Továbbra is számítunk a „Civilkurázsi” Lenti Civilszervezeteiért és Sportjáért Közalapítvány, valamint a Kolping Gondozási Központ támogatására. Folyamatosan keressük az új tagokat, és támogatókat.
2018. évben szeretnénk egy kirándulást szervezni Keszthelyre, melynek megvalósítása nagymértékben függ a csoport részére nyújtott támogatás nagyságától. Szeretnénk továbbá egy családi napot is szervezni, valamint részt veszünk a városi ünnepségeken, és a Fogyatékosok Világnapja alkalmából tartandó rendezvényen.
2018. nyarán a helyi csoporttal szeretnénk menni a Sárberki-tóra egy délutáni közös főzésre.
2018. szeptemberében szeretnénk továbbá megtekinteni a 2014. év végén felújított Helyi Értékek Házát, mely Lentiben a Kerka parton található. Ebben a házban helyi és környékbeli kézművesek munkái vannak kiállítva, mint például Soós József, Csótár Rezső fazekas, Dulics Margit kosárfonó.