Lenti

  • Csoportvezető: Molnár Sándorné
  • Cím: 8960 Lenti, Hársfa u. 11.
  • Telefon: 30/270-5682     

 

Csoportgyűléseket minden 3. hónapban tartunk, melynek időpontját az előző csoportgyűlésen beszéljük meg. Általában a hónap 2. vagy 3. hetében kerül sor a gyűlések megtartására a Városi Művelődési Központ Lenti intézményben (8960 Lenti, Templom tér 5.). Vezetőségi üléseinket minden csoportgyűlést megelőzően tartjuk. Ide év első csoportgyűlése 2019 március 13-án lesz, melynek keretében megbeszéljük a 2018. évben végzett munkát, és a 2019. évi programterveket. Ugyanebben az időpontban a Nőnapi rendezvényünket is megtartjuk.

  1. évben szeretnénk a társcsoportokkal közös összejövetelt tartani. Továbbra is számítunk a „Civilkurázsi” Lenti Civilszervezeteiért és Sportjáért Közalapítvány, valamint a Kolping Gondozási Központ támogatására. Folyamatosan keressük az új tagokat, és támogatókat.
  2. évben szeretnénk egy kirándulást szervezni a Dobronaki orchidea és energia parkba, melynek megvalósítása nagymértékben függ a csoport részére nyújtott támogatás nagyságától. Szeretnénk továbbá egy családi napot is szervezni, valamint részt veszünk a városi ünnepségeken, és a Fogyatékosok Világnapja alkalmából tartandó rendezvényen.
  3. nyarán a helyi csoporttal ki szeretnénk menni a Lenti fürdőbe.
  4. szeptemberében szeretnénk továbbá megtekinteni a 2014. év végén felújított Helyi Értékek Házát, ahol Kovács Zoltán, a helyi értéktár bizottság elnöke tartana előadást, illetve a gasztro udvarban tartanánk egy kötetlen beszélgetést, főzéssel egybekötve.

A kerek évfordulósok köszöntésére a Főnix étteremben kerül majd sor. Szintén a Főnix étteremben tartanánk 2019. november 29-én egy évzáró közgyűlést, Mikulás nappal és Karácsonnyal egybekötve.